Om mig

Jeg er født i 1975 og opvokset på Fyn. Min barndom var tryg og gav rig mulighed for udforskning og leg i naturen og på hesteryg. Jeg er ambitiøs, nysgerrig og modig – lidt af en drengepige. Jeg gennemførte en 2-årig reserveofficers uddannelse i Hæren og var delingsfører for professionelle soldater samtidig med, at jeg studerede psykologi ved Københavns Universitet. Jeg blev cand.psych. i 2003 og autoriseret af Psykolognævnet i 2007.

Jeg bor nu i Nyborg med min mand og vores 4 børn, 2 islandske heste og 3 kaniner.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og er underlagt gældende regler om tavshedspligt og fag-etiske principper. Jeg har overenskomst med sygesikringen, så du får tilskud, hvis du har en lægehenvisning.

Jeg oplever stor glæde og mening i det terapeutiske arbejde i min private praksis, som jeg har været fuldt beskæftiget af de sidste 12 år.

Forinden udførte jeg krisepsykologiske opgaver for Dansk Røde Kors og SAS. Derudover har jeg undervist i gruppedynamikker i organisationer og kommuner, samt gennemført samtaleforløb med børn, unge og familier i PPR.

Siden 2014 år har jeg specialiseret mig inden for ISTDP, herunder været i egenterapi samt trænet og modtaget supervision i metoden. Specialistuddannelsen i ISTDP er gennemført ved blandt andre Dr. Jon Frederickson, Dr. Allan Abbass, specialist og aut. cand.psych. Jeanne Isaksen og specialist og aut. cand.psych. Brian Kok.

Pernille Vad

Refleksion

Autoriseret psykolog Pernille Vad

Nymarksvej 55
5800 Nyborg

CVR: 32 49 23 63

Telefon: +45 23 82 97 73
Mail: psykologpernillevad@gmail.com